Харків. 28 травня. УНІАН. Народний депутат України Ірина Бережна та відомий шоумен Олександр Цекало проведуть відбір мініатюр команд КВН ХАІ для фестивалю «Велика різниця».

Про це на урочистому мітингу з нагоди Дня ХАІ повідомила І.Бережна.

«Я з дитинства була фанаткою КВН, особливо команди ХАІ «Люди в білому». ХАІ досі славиться своїми традиціями КВН і по праву вважається студентською столицею гумору серед вузів України. Якраз так склалося, що у мене в гостях був давній друг, людина з великим почуттям гумору, відомий музикант, актор, телеведучий і продюсер - Олександр Цекало. Я запросила його на це свято, і у нас з`явилася ідея: Саша перегляне всі студентські номери та мініатюри і, якщо серед них буде гідний, цей концертний номер обов`язково візьме участь в одеському фестивалі пародій і гумору «Велика різниця», - сказала І.Бережна.

Відео дня

Ірина Бережна Олександр Цекало

Прес-служба народного депутата нагадує, що день ХАІ традиційно проходить в останню суботу травня. Щорічно на зустріч зі всіх куточків світу приїжджають тисячі випускників вузу. Цього року почесними гостями свята стали І.Бережна та О.Цекало.