Харків. 7 серпня. УНІАН. Головний лікар Центральної клінічної лікарні «Укрзалізниці» в Харкові Михайло Афанасьєв не володіє інформацією про те, коли до екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко приїдуть німецькі лікуючі лікарі з берлінської клініки «Шаріте».

 

Відео дня

Як передає кореспондент УНІАН, про це М.Афанасьєв сказав журналістам на брифінгу під час презентації приміщення для проведення відеоконференцій у ЦКЛ «Укрзалізниці».

 

«На сьогоднішній день ми не володіємо інформацією, коли найближчий візит німецьких лікарів», - сказав М.Афанасьєв.

 

Він наголосив, що найчастіше дізнається про приїзд лікуючих лікарів Ю.Тимошенко із засобів масової інформації. «Ми частіше за все дізнаємося пізніше, ніж ви. Я дізнаюся про це із засобів масової інформації, з інтернету», - сказав М.Афанасьєв.

 

Як повідомляв УНІАН, 30 липня до ЦКЛ «Укрзалізниці» приїздили голова правління клініки «Шаріте» Карл Макс Айнхойпль, а також лікарі «Шаріте» Лутці Хармс і Аннет Райсхауер. Німецькі фахівці заявили, що проситимуть керівництво Міністерства охорони здоров’я України надати Ю.Тимошенко 8 тижнів спокою для забезпечення ефективного лікування у харківській лікарні.