/ Обозреватель

Про це повідомила адміністрація підприємства. Повідомляється, що близько 9 ранку депутат Київради Василь Гацько разом з групою людей увірвався в кабінет директора підприємства з вимогою негайно передати технічну документацію на кілька будинків, передає РБК-Україна.

Читайте такожКМДА провела таємну операцію в ЖЕКах і звільнила 14 керівників контор

"Я розумію, що почалася передвиборна кампанія, і нашим політикам потрібно заробляти бали. Але є правове поле, я готовий надасть всі документи тільки згідно з графіком", - повідомив директор Максим Ковальський.

Відео дня

За його словами, отримавши відповідь - депутат заблокував кабінет директора ЖЕКу і влаштував безстрокову акцію протесту. На місце події виїхав наряд міліції та слідча група.

"Те, що ви зараз бачите, те, що у нас відбувається - типова спроба рейдерського захоплення підприємства", - повідомив Максим Ковальський.

Правоохоронці коментувати ситуацію відмовилися.

Крім того, наголошується, що на території, прилеглій до ЖЕКу були помічені молоді люди спортивної статури і з характерною зовнішністю. Як повідомляється, деякі з них мали при собі палиці, схожі на бейсбольні біти. На питання - що вони роблять на території ЖЕКу - відповідати відмовилися.

Нагадаємо, Василь Гацько - лідер політичної партії "Демальянс". Після оскарження результатів виборів у 2014 році на столичній виборчій дільниці №842, став депутатом Київради, з прохідним балом - 3,007%.