Львів. 1 квітня. УНІАН. Начальник ГУ МВС України у Львівській області Богдан Щур закликав журналістів до співпраці з метою виявлення на території Львівської області осіб, які займаються купівлею-продажем наркотиків. З такою пропозицією звернувся Богдан Щур сьогодні під час прес-конференції.

За словами Богдана Щура, проблема цілої держави і Львівщини зокрема – наркоманія. У цьому році міліція Львівщини виявила і задокументувала 407 злочинів у напрямку наркоманії,  з них 151 що стосується збуту наркотиків.

«Відтак, основне завдання, яке я ставлю перед працівниками ОВС, – виявлення і документування збувачів, тобто людей, які завозять у нашу область наркотики та продають їх за великі гроші, а також тих, які виготовляють у нашій області наркотики і збувають їх», - зазначив Богдан Щур.

Керівник правоохоронців Львівщини заявив, що 98% затриманих раніше наркозбувачів сьогодні знаходяться під вартою.

«Тому звертаюся до вас і прошу, якщо ви маєте інформацію про людей, які виготовляють і збувають наркотики в області, телефонуйте до мене і повідомляйте про це. Це явище на сьогодні є ганебним, а тим паче у ці злочини втягують ще й неповнолітніх», - зазначив Богдан Щур.