9 січня у багатьох областях України очікуються опади / фото УНІАН

На вихідних, 8 і 9 січня, в Україні продовжиться похолодання. Нічні морози будуть на рівні -3°...-7°, а вдень у більшості областей стовпчики термометрів не піднімуться вище 0°...+2°, лише в південних областях традиційно буде трохи тепліше. При цьому в суботу по всій країні переважатиме суха погода з невеликою хмарністю, а в неділю більшу частину території країни затягне хмарами, почнуться дощі зі снігом.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі -4°, вдень 0°. У неділю вночі очікується -2°, а вдень - до 0°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

Відео дня

У Львові в суботу вночі -3°, вдень +1°, невелика хмарність, сніг. У неділю вночі -5°, вдень +2°, невелика хмарність.

У Луцьку в суботу вночі -3°, вдень +1°, невелика хмарність. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі -5°, вдень +1°, сніг.

У Вінниці в суботу буде трохи хмарно. Температура повітря -3°...0°. У неділю температура буде -2°...+1°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У суботу в Одесі буде хмарно з проясненнями, температура вночі +1°, вдень +3°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, +3°...+7°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме -7°, вдень 0°, невелика хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть -1°...0°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі -5°, вдень -1°. У неділю температура становитиме -1°...+1°, похмуро, суцільна хмарність, мокрий сніг.

У Сімферополі в суботу - хмарно з проясненнями, +2°...+6°. У неділю - невелика хмарність, +2°...+10°, дощ.

Жителів Маріуполя в суботу чекає хмарна погода з проясненнями, температура вночі -1°, вдень 0°. У неділю вночі очікується +1°, вдень +3°, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу буде ясно і безхмарно. Температура вночі -4°, вдень +2°. У неділю буде похмуро, вночі -1°, вдень +2°, сніг.

У Сєвєродонецьку завтра буде ясно і безхмарно, температура вночі -5°, вдень 0°. У неділю - хмарно з проясненнями, невеликий сніг, температура становитиме -1°, вдень +1°.

Погода в Україні 8 січня / фото УНІАН
Погода в Україні 9 січня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -4°, вдень до 0°. У неділю вночі температура становитиме -10°, вдень стовпчики термометрів покажуть 0°, невелика хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі -3°, вдень +1°. У неділю - ясно і безхмарно. Температура складе -9°...+1°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до +2°. У неділю - ясно і безхмарно, температура -5°...+2°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, сильний снігопад, до + 1°. У неділю - невелика хмарність, -9°...0°.

У Затоці в суботу - похмуро, суцільна хмарність, вночі +2°, вдень +4°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +4°...+8°.

У Бердянську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура до 0°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +1°...+4°.

Вас також можуть зацікавити новини: