Сьогодні по Київщині буде 7-12°, а в Києві ще холодніше / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Київщина під кінець квітня відчула всі нюанси континентального типу клімату в Україні: ще минулого тижня центр насолоджувався сонцем та рекордною температурою під 26° тепла. Сьогодні температурний показник впав майже втричі.

Новий прогноз погоди на 21 квітня оприлюднив Український гідрометцентр. Зазначається, що в Київській області сьогодні буде 7-12°. День супроводжуватимуть хмари та сильна злива.

В Києві буде ще холодніше - стовпчик термометра показуватиме 7-9°. Станом на ранок 7:00 повітря вже схолодніло до 7°. Фіксується вологість на рівні 93%, атмосферний тиск склав 738 мм. рт. ст.

Відео дня

Вітер 21 квітня на Київщині північний, північно-східний, швидкістю 7-12 м/с. Хоча синоптики прогнозують, що стихія подекуди розженеться до поривів в 15-20 м/с.

Українцям обіцяють заморозки

19 квітня Український гідрометцентр прогнозував, що українців очікують мінусові температури та заморозки. Особливо сильно погіршення погодних умов мала відчути Вінницька область вже цими вихідними. Їй прогнозували 0...-3° вночі та помаранчевий рівень небезпечності. 

Також заморозки прогнозували Черкаській, Полтавській та Кіровоградській областям. Там температура на поверхні ґрунту - приблизно 0...-5°. Через це було оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Вас також можуть зацікавити новини: