Неділя в Україні буде теплою і практично без опадів / фото Pavan Prasad, Pixabay

Після мокрої суботи погода в Україні почне стабілізуватися. Сьогодні, 11 лютого, температура продовжить підвищуватися, а опади практично покинуть територію нашої країни. Невеликі дощі залишаться лише на північному заході, північному сході і в Запорізькій області. Про це повідомляє Погода УНІАН

На заході України сьогодні буде найтепліше. Тут стовпчики термометрів покажуть аж +11°...+15°. У Львівській, Волинській та Рівненській областях очікуються невеликі дощі. На решті території буде сухо і з сонячними проясненнями.

На півночі України найхолодніше буде в Сумській та Чернігівській областях, де термометри покажуть +3°...+4°. Тут також пройдуть невеликі дощі. У Київській та Житомирській областях буде сухо і хмарно з проясненнями, а температура тут підніметься до +6°...+10°.

Відео дня

Жителів Сходу України чекає похмура погода з температурними контрастами. У Харківській і Луганській областях буде близько +4° і невеликі дощі, а в Донецькій температура підскочить до +12° і буде переважно сухо.

У центральній частині України буде похмуро, місцями - з проясненнями. Невеликі дощі очікуються лише в Полтавській області. На решті території буде сухо, а стовпчики термометрів покажуть від +6° до +13°.

На півдні сьогодні буде сухо і хмарно з проясненнями, лише в Запорізькій області ймовірні невеликі дощі. Повітря тут прогріється до +11°...+14°.

11 лютого в деяких областях України залишаться невеликі дощі / фото УНІАН

Прикмети погоди 11 лютого

Сильні морози в цей день обіцяють спекотне літо.

Вас також можуть зацікавити новини: