24 березня в Україні пройдуть дощі / фото Dr. Georg Wietschorke, Pixabay

У неділю, 24 березня, погода в низці областей зіпсується. На заході, півночі, а також у деяких центральних областях пройдуть дощі. Також очікується похолодання в західній частині країни. На півдні та сході збережеться суха і тепла погода. Про це повідомляє Погода УНІАН.

На заході України сьогодні практично повсюдно дощитиме. Разом з опадами очікується і деяке похолодання - температура знизиться до +7°...+9°, лише на Закарпатті буде близько +12°.

На півночі України сьогодні також пройдуть дощі і трохи похолодає. Найнижча температура, +8°, очікується на Київщині. На решті території стовпчики термометрів покажуть +9°...+12°.

Відео дня

На сході сьогодні буде сухо і тепло - опади не доберуться до цих областей. Повітря прогріється до +12°...+13°, очікується невелика хмарність.

У центральній частині України тепло й опади розподіляться нерівномірно. Суха погода очікується переважно на Дніпропетровщині, а у Вінницькій області похолодає до +9°. На решті території термометри покажуть більш приємні +11°...+14°.

На півдні України сьогодні буде сухо і трохи хмарно. Тут термометра протягом дня очікується в межах +11°...+13°.

24 березня погода частині України зміниться / фото УНІАН

Прикмети погоди 24 березня

24 березня ворони, які спускаються на землю, пророкують потепління.

Вас також можуть зацікавити новини: