Опади у Києві очікуються 24 травня / фото УНІАН

Найближчого тижня по Київщині переважатиме суха та дуже тепла погода, однак опади все ж очікуються. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру.

Синоптики пояснили, що на цьому тижні переважатимуть повітряні потоки з південного сходу, які принесуть тепло і підвищення температурних показників, як в денні, так і в нічні години.

"Також, поле підвищеного тиску забезпечить переважно сонячну погоду і лише у п'ятницю подекуди очікуємо на невеликі короткочасні дощі", - прогнозують в Укргідрометцентрі.

Відео дня

Температура у Києві впродовж найближчих днів становитиме +25°...+26°, вночі стовпчики термометрів показуватимуть +13°...+15°.

До 24 травня опадів у Києві не очікується / фото Укргідрометцентр

Погода у Києві та Київській області - прогноз на 21 травня

Сьогодні, 21 травня, на Київщині очікується мінлива хмарність, без опадів. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Вітер буде південний, 3-8 м/с. Температура по області становитиме +21°...+26°, а у Києві стовпчики термометрів зупиняться на відмітці близько +25°.

Загалом, за даними синоптиків, сьогодні в Україні переважатиме мінлива хмарність. У західних та північно-східних областях очікуються місцями невеликі короткочасні дощі, грози. Вітер буде південний, південно-східний, 5-10 м/с. Температура очікується в межах +22°...+27°.

Вас також можуть зацікавити новини: