Сьогодні на Харківщині буде вітряно / фото УНІАН

На сьогодні, 15 квітня, у Харкові оголосили підвищений рівень небезпечності. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Харківський регіональний центр з гідрометеорології.

За даними синоптиків, негода очікується й по території Харківської області.

"Вдень 15 квітня по місту та області очікуються пориви західного вітру, 15-20 м/с", - застерігають синоптики.

Відео дня

Через це оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

У Харкові та області оголошено І рівень небезпечності / Харківський регіональний центр з гідрометеорології

Погода у Харкові та області - прогноз на три дні

15 квітня у Харківській області буде хмарно з проясненнями. Вдень очікується невеликий короткочасний дощ. Місцями грози. Вітер західний, 9-14 м/с, вдень пориви сягатимуть 15-20 м/с. Температура вдень по області становитиме +16°...+21°. 

У самому Харкові 15 квітня також буде хмарно з проясненнями. Вдень пройде невеликий короткочасний дощ. Вітер буде західний, 9-14 м/с,а його пориви сягатимуть 15-20 м/с. Стовпчики термометрів покажуть +18°...+20°

16 квітня на Харківщині буде хмарно з проясненнями. Вночі очікується  короткочасний дощ, місцями грози, а вдень буде без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с; вдень місцями пориви 15-20 м/с. Вночі термометри покажуть +7°...+12°, а вдень повітря прогріється до +22°...+27°.

17 квітня на Харківщині також буде хмарно з проясненнями. Вночі пройде невеликий короткочасний дощ. Вдень також очікується короткочасний дощ, місцями грози. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме +8°...+13, а вдень температура знизиться до +17°...+22°.

Вас також можуть зацікавити новини: