На Харківщині сьогощдні сніжитиме / фото УНІАН

На середу, 21 лютого, у Харкові та Харківській області оголосили підвищений рівень небезпечності через ускладнення погоди. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Харківський регіональний центр з гідрометеорології.

Зокрема, синоптики прогнозують ожеледицю та налипання мокрого снігу.

"Вдень 21 лютого по місту та області очікується налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця", - йдеться у попередженні.

Відео дня

Через це на Харківщині оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

У Харкові та області сьогодні очікується ожеледиця й налипання мокрого снігу / фото Харківський регіональний центр з гідрометеорології

Погода у Харкові та Харківській області - прогноз до кінця тижня

21 лютого на Харківщині очікується хмарна погода. По області вдень пройде сніг, мокрий сніг, місцями з дощем. Місцями очікується налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря від 2° морозу до 3° тепла. У Харкові вдень також буде сніг та мокрий сніг. Очікується слабке налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура вдень близько 0°.

22 лютого на Харківщині очікується хмарна погода. Невеликі опади. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря: вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 0°...+5°.

23 лютого також буде хмарно. Вночі місцями пройдуть невеликі опади, а вдень буде без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Стовпчики термометрів вночі покажуть від 3° морозу до 2° тепла, а вдень +1°...+6°.

24 лютого вже буде хмарно з проясненнями й без істотних опадів. Вітер залишиться південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3°...+2°, вдень +2°...+7°.

25 лютого очікується хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер залишиться південно-східний, 7-12 м/с, але місцями очікується пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0°...-5°, а вдень термометри покажуть 0°...+5°.

Вас також можуть зацікавити новини: