У Харкові 7-9 січня значно погіршиться погода / фото picjumbo.com

У Харкові та Харківській області 7-9 січня вируватиме негода. Зокрема, очікуються значні опади, снігові замети та сильний вітер. Оперативну інформацію про погіршення погодних умов оприлюднив Харківський регіональний центр з гідрометеорології.

"Внаслідок впливу активного циклону на півдні України та вторгнення арктичного повітря, у південній половині Харківської області очікуються складні погодні умови: значний мокрий сніг з переходом у сніг. Ожеледь, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 15-20 м/с. Приріст снігового покриву 10-20 см", - попереджають синоптики.

На решті території, за їх даними, вдень 7 січня очікується сніг, хуртовина. 8-9 січня буде без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 15-20 м/с. 

Відео дня

По Харківській області очікується значне зниження температури протягом дня 7 січня до -10°...-15°. 8-9 січня очікується подальше зниження температури вночі до -14°...-19°, а вдень - до -8°...-13°. 

"Складні погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних служб та енергетичних підприємств, порушення та припинення руху транспорту на дорогах, погіршення умов життєзабезпечення населення", - зазначають в гідрометцентрі.

Погода у Харкові та області - прогноз на сьогодні

6 січня очікується хмарна погода. По області вдень без істотних опадів. Ожеледь, слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря від 4° морозу до 1° тепла.

У Харкові також буде без істотних опадів. Очікується ожеледь, слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Стовпчики термометрів покажуть -1°...-3°.

Сьогодні на Харківщині буде слизько / фото Харківський регіональний центр з гідрометеорології
У Харкові та області очікується ожеледь / Харківський регіональний центр з гідрометеорології

Вас також можуть зацікавити новини: