В Україні оікується сильний вітер та дощі з похолоданням / фото УНІАН

В Україні на вихідних, 10 та 11 вересня, очікується ускладнення погоди. Зокрема синоптик Наталка Діденко попереджає про дощі, похолодання та сильний вітер.

За її словами, вже найближчої ночі та вранці 9 вересня локальні дощі пройдуть на Херсонщині та Миколаївщині.

"У п'ятницю дощі, від помірних до сильних, найбільш ймовірні у західних областях, ввечері опади дійдуть до Вінниччини", - спрогнозувала вона.

Відео дня

За її прогнозом, температура повітря 9 вересня становитиме +17...+22 градуси, у західних областях буде +13...+18 градусів.

"Ускладнення погоди очікується впродовж суботи-неділі в західних, північних, центральних областях України - дощі, холодно та вітряно", - попередила вона.

За її словами, на півдні дощі більш ймовірні у неділю, на сході України поки що буде без опадів.

Також, за її даними, 10-11 вересня у Києві очікується дощ, місцями - сильний, пориви вітру сягатимуть 15-20 метрів за секунду, а температура знизиться  до +10...+13 градусів!

Як повідомляв Погода УНІАН, до кінця поточного тижня в Україні очікується різка зміна погоди.  Зокрема, вже в п'ятницю, 9 вересня, на заході України різко похолоднішає та почнуться дощі. Температура в деяких областях опуститься до +14° вдень, а дощі місцями будуть сильними. Також опади досягнуть Житомирської, Вінницької та Одеської областей.

Вас також можуть зацікавити новини: