В Україні очікуютья дощі / фото pixabay.com

Найближчими днями в Україні очікується суха та сонячна погода.

Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"Осінь буде - красуня, із сонечком, різнобарвним листям, айстрами, чорнобривцями, із вранішніми серпанками, словом, класика букваря та фейсбучних фотографій", - сказала вона.

Відео дня

Проте згодом погода зміниться та до Україні прийдуть дощі.

"Перші серйозні дощі ймовірні в наступну неділю, 11 вересня", - повідомила фахівець.

У неділю ж, 4 вересня, за її прогнозом, найхолоднішим виявиться схід України. Температура повітря на Харківщині, Луганщині, Донеччині становитиме +16...+19 градусів.

"Проте потепліє завтра у західній частині України, стовпчики термометрів піднімуться до +17...+22, на Закарпатті до +24 градусів", - спрогнозувала синоптик.

За її даними, у північних областях та в центрі очікується 4 вересня +18...+24 градуси, на Дніпропетровщині - свіжіше, +18...+20 градусів. У південній частині буде приємно тепло, хіба що на Запоріжжі сильний вітер знижуватиме градуси по відчуттю, +20...+25 градусів.

"Вдень у неділю антициклон вижене опади і повсюди в Україні передбачається суха сонячна погода", - говорить Наталка Діденко.

Нагадаємо, в Україну прийшли перші заморозки на ґрунті. Їх зафіксували в ніч на 2 вересня в північних регіонах нашої країни. 

Вас також можуть зацікавити новини: