Найближчої ночі в Україні ще будуть морози / фото Daniel Büscher / Pixabay

В Україні найближчої ночі очікуються морози, а завтра вдень повітря прогріється до "плюсів". Про це на своїй сторінці у Facebook розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

"Через ясну погоду найближча ніч пустить до нас морози, очікується -3...-8 градусів, на півночі та північному сході місцями -8...-11 градусів", - попередила вона.

Проте вдень 30 січня антициклональний характер погоди охопить практично всю континентальну Європу, включно з Україною. "Тому завтра опадів не передбачається, буде навіть багато сонця", - потішила Наталка Діденко. Стовпчики термометрів піднімуться до +2...+5 градусів, лише в східній частині буде близько нуля.

Відео дня

"Вітер нарешті вгомониться, без поривів та рвучких рухів, південно-західного напрямку, на сході - північно-західного", - повідомила Наталка Діденко.

Погода у Києві - прогноз синоптика

У Києві 30 січня, за прогнозом синоптика, опади малоймовірні. Вдень буде сонячно. Найближчої ночі в столиці холодно, -3...-6 градусів, проте в денні години повітря прогріється до +3...+4 градусів.

Потепління в Україні

Раніше Наталка Діденко повідомила, що з приходом лютого в Україні очікується потепління, але водночас розпочнуться й опади. Надалі, за її даними, ще будуть похолодання.

Вас також можуть зацікавити новини: