Синоптик розповів, де завтра в Україні очікується найнижча температура повітря / фото Alicja/Pixabay

Погода завтра в Україні - у понеділок, 29 січня, найхолодніша прогнозується у північних та західних регіонах, вночі там може бути до 13 градусів морозу.

На заході нашої держави, а також подекуди у південних та центральних областях можливий мокрий сніг та сніг, місцями на дорогах може бути ожеледиця, можливі тумани, йдеться у матеріалі синоптика, метеоролога, кандидата географічних наук Ігоря Кібальчича, опублікованому на meteoprog.com.

"...Вітер у західних та північних областях змінних напрямків, 3-8 м/с, на решті країни північної чверті, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0…-5°, у західних та північних областях при проясненнях місцями -8…-13°; вдень -2...+3°", - повідомив експерт.

Відео дня

У центрі уваги погода - синоптик поділилася прогнозом на тиждень

Синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха повідомила, що 29 січня територія нашої країни буде під впливом зони високого тиску. Експерт підкреслила, що Україна опиниться у центрі потужного антициклону, який охопить територію всієї східної та центральної Європи.

За її прогнозом, наприкінці січня температура у Карпатах може знизитися до -15 градусів. Експерт також попередила, що 2 лютого на українській території спрогнозовано невеликі дощі.

Вас також можуть зацікавити новини: