Найближчими визідними в Україні періодично дощитиме / фото Gosia K/Pixabay

В останні весняні вихідні, 27 та 28 травня, в Україні очікуються короткочасні дощі, грози, сонячні прояснення. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"У неділю дощі трохи поступляться, відійдуть і залишаться переважно на сході, південному сході та в Карпатах. Тому - парасолі, відповідне взуття, одяг та необхідність враховувати ймовірність раптових злив обов'язково", - попередила синоптик.

Температура повітря у денні години, за її даними, становитиме +23...+26 градусів, на заході та крайньому сході трохи свіжіше, +19...+23 градуси.

Відео дня

Погода у Києві

У Києві в суботу, за прогнозом Наталки Діденко, очікуються короткочасні дощ, місцями грози. У неділю в столиці буде переважно сухо.

Температура повітря 27 травня становитиме +24...+26 градусів, 28 травня трохи свіжіше, +20...+22 градуси.

Червень 2023 - яка погода буде в Україні у перший літній місяць

Укргідрометцентр оприлюднив прогноз погоди на червень 2023. За даними синоптиків, кількість опадів за місяць очікується у межах норми: 49-90 мм - по Україні та 117-171 мм в Карпатах та на Прикарпатті.

Водночас середня за місяць температура буде вищою за норму. Передбачається, що цей показник буде на рівні 18-23° тепла, в горах очікується 15-19°, що на 1-1.5° вище за норму.

Вас також можуть зацікавити новини: