19 вересня на заході України очікуються дощі / фото Pixabay

У вівторок, 19 вересня, в деяких областях України очікуються дощі та грози, а Землю накриє магнітна буря. Про це попередила відомий синоптик Наталка Діденко.

За її даними, опади завтра ймовірні на заході України. "Дощі можуть поєднуватися із грозами та поривчастим вітром", - попередила синоптик.

За її даними, більша частина території України все ж належатиме антициклону - опадів не буде.

Відео дня

Температура повітря не зазнає особливих змін, каже синоптик. Очікується +23...+26 градусів, хіба що дощ знизить градуси в західній частині до +19...+23.

"До кінця тижня суттєвих змін у погоді не передбачається", - спрогнозувала вона.

У Києві вівторок обіцяє бути сухим та теплим, до +23...+25 градусів. "У середу може трохи щось капнути і дещо знизиться температура повітря, проте загальна синоптична картина залишається поки красивою і комфортною, сухо та тепло", - зазначила Наталка Діденко й попередила українців про магнітні бурі.

"За деякими джерелами, завтра очікується суттєва активізація магнітного поля Землі, тобто магнітні бурі", - зазначила вона.

Магнітні бурі в Україні - прогноз

Як повідомляв УНІАН, на Сонці зафіксували спалах, під час якого стався викид корональної маси. Через це у вівторок, 19 вересня, від самого ранку очікується магнітна буря. Вплив на Землю фіксуватиметься й 20 вересня.

Вас також можуть зацікавити новини: