Наприкінці тижня у Києві знову похолоднішає / фото УНІАН

З 12 жовтня у Києві стане набагато тепліше та відступлять заморозки. Така погода триматиметься кілька днів, а вже наприкінці тижня знову похолоднішає. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

У Києві 12 жовтня, за її даними, подекуди може пройти незначний дощ, але відчутно потеплішає - температура повітря підвищиться до +20 градусів.

"Тепла погода протримається до кінця тижня, а вже в неділю, 15-го жовтня, знову похолоднішає", - прогнозує Наталка Діденко.

Відео дня

Також 12 жовтня, за даними синоптика, майже по всій Україні стане тепліше. На заході стовпчики термометрів досягнуть +20...+23 градусів, не виключені й +25 градусів. Загалом в Україні очікується +15...+20 градусів, лише у східних областях повільніше прогріється повітря, +12...+15 градусів.

"Сонце завтра можна побачити у південній частині та на сході, а ось захід, північ та значною мірою центральні області прикриють хмари. Із цих хмар - атмосферний фронт - пройдуть місцями невеликі дощі в західних та північних областях", - розказала синоптик.

Потепління в Україні

Від сьогодні, 11 жовтня, в Україні починається потепління. Температура підвищиться по всій країні, подекуди буде +20...+23. Підвищення температури супроводжуватиметься дощами, проте вони будуть місцями та несильними.

Вас також можуть зацікавити новини: