Сьогодні в більшості областей України буде близько нуля градусів / фото УНІАН

Сьогодні, 8 січня, в Україні стане ще холодніше. Вдень у більшості областей буде близько нуля, лише на півдні та в Криму стовпчики термометрів піднімуться до +3°...+6°. Також практично по всій країні буде багато сонця і невелика хмарність. Похмура погода з опадами очікується лише на крайньому заході та на Одещині.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, жителів західних областей сьогодні чекає температура від 0° до +1°, лише в Івано-Франківській - до +3°. У Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Закарпатській областях очікуються опади у вигляді снігу. 

Відео дня

На півночі України сьогодні буде -1°...+1°. Без опадів, невелика хмарність.

Читайте такожДощ, мокрий сніг та морози: на вихідних українців чекає різка зміна погоди (карта)

Така ж погода буде і в центральних областях України. Тут повсюдно очікується 0°...+1°, невелика хмарність або хмарна погода з проясненнями. Без опадів.

На сході країни сьогодні буде трохи прохолодніше. Тут протягом дня стовпчики термометрів будуть близько нуля. При цьому очікується багато сонця і невелика хмарність.

На півдні традиційно найтепліше. Тут повітря прогріється до +1°...+3°, а в Криму - до +6°. В Одеській області пройде мокрий сніг, на решті території - хмарно з проясненнями, без опадів.

Вас також можуть зацікавити новини: