Сьогодні в Україні пильнує в міру тепло / фото УНІАН

Сьогодні, 29 травня, в Україні буде по-весняному тепла погода. У більшості областей очікується від +18° до +22°, а на південному сході повітря прогріється до +24°...+26°. Місцями на півдні, а також у Дніпропетровській та Луганській областях пройдуть невеликі дощі.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України сьогодні буде прохолодніше всього. Тут протягом дня стовпчики термометрів покажуть +17°...+20°. Без істотних опадів, але буде багато хмарності.

Відео дня

На півночі України буде близько +19°...+20°. У більшості областей очікується невелика хмарність, без опадів.

Жителів центральних областей також чекає невелика хмарність і температура в межах +18°...+20°. У Дніпропетровській області очікуються невеликі дощі.

На сході України сьогодні буде найтепліше. Тут вдень повітря прогріється до +21°...+26°. У Луганській області очікуються невеликі дощі. На решті території - сухо, невелика хмарність.

На півдні країни сьогодні також пройдуть дощі. Опади очікуються в Миколаївській та Одеській областях. Практично повсюдно очікується невелика хмарність і температура від +19° до +24°. Лише в Криму буде ясно і безхмарно, а повітря прогріється до +26°.

Погода в Україні 29 травня / фото УНІАН

Нагадаємо, цього року в Україні очікується спекотний початок літа місцями стовпчики термометрів підійматимуться до + 34 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: