У Криму випав величезний град / фото ua.depositphotos.com

На пляжах Балаклави та Севастополя в окупованому Криму випав величезний град. Туристам довелося ховатися від негоди під рушниками та навісами.

Як повідомляє FIRE News, град розміром з перепелине яйце й сильна злива застали зненацька відпочивальників на пляжах Балаклави.

Як розповіла одна з туристок, яка прибула на півострів, не встигли відпочивальники зійти з катера, як пішла злива і потужний град.

Повідомляється, що пізніше з гір спустився зсув, який налякав багатьох людей. Через негоду пляж частково розмило.

Потоп у Криму

4 липня в окупований Росією Крим повернулися сильні дощі. До обіду підтопило підвальні приміщення житлових багатоквартирних будинків у Красногвардійському районі. У селі в Бахчисарайському районі стався схід селевого потоку. Також сталося підтоплення приватних домоволодінь у селі Куйбишеве. В результаті опадів вийшли з берегів річки Бельбек і Коккозка.

Нагадаємо, наприкінці червня на окупований Росією Крим налетіли рясні опади. Через сильні дощі в Керчі і Ялті вийшли з берегів річки Джарджава, Мелек-Чесме і Водоспадна.

Міста затопило, а російська влада оголосила евакуацію жителів. Електропостачання в містах було порушено.

Крім того, потужні зливи в Ялті змили в Чорне море гори сміття, а селище Ай-Василь опинилося під купами сміття і каменів, принесених потоками води.

Через тиждень після повені окуповану Ялту знову затопило.