Фото УНИАН

В окупованому Криму Балаклавський суд задовольнив позовну заяву про знесення самовільних будівель, повідомляє Крим.Реалії.

Читайте такожДержаві повернуто розкрадені командою Януковича землі на мільярд гривень - Ярема

«Прокуратура провела перевірку законності будівельних робіт на об'єкті капітального будівництва «Реконструкція бази відпочинку «Мис Айя»» в урочищі Батіліман. Встановлено, що під час реконструкції зазначеного об'єкту дві капітальні споруди зведені забудовником у порушення ст. 49, 51 Містобудівного кодексу Російської Федерації без дозвільних документів і за межами відведеної для бази відпочинку території», - повідомляє прес-служба "прокуратури Севастополя".

Відео дня

У 2013 році на південному узбережжі Криму на місці головного корпусу бази відпочинку відбувалося масштабне будівництво приватного маєтку екс-президента України Віктора Януковича і його найближчого оточення. База була приватизована в один час із «Межигір'ям», коли Віктор Янукович був прем'єром.

Раніше ЗМІ повідомляли, що приватний будинок екс-президента України Віктора Януковича на Оболонській набережній восени переоформили на нового власника.