Одна з антикорупційних структур працює в партнерстві з Кабміном. Але не думайте, що антикорупційні активісти-рекетири діють виключно на свій страх і ризик.

Читайте такожЛяпас Холодницкому і Ситнику. Чи дадуть відповідь "антикорупціонери"? (рос.)

Журналісти програми "Гроші" розповіли про громадську ініціативу прем'єра Гройсмана, який теж створив антикорупційну платформу. Людина, яка допомагає Кабміну боротися з хабарами - дуже не кисло піднялася за останній час. Як і на чому?

Голова наглядової ради громадської організації "Разом проти корупції" Оксана Величко володіє власністю, походження якої сумнівно.

У власності громадської активістки Оксані Величко, яка активно бореться з корупцією в органах держвлади, знаходяться 5 квартир у Києві, одна з яких ще не добудована.

А також 12 земельних ділянок в елітних селах під Києвом і в Івано-Франківській області, в передмісті гірськолижного курорту Буковель, ресторан та готель.

Крім того, Оксана Величко володіє двома будинками, які знаходяться під Києвом. У декларації, всупереч законодавству, не вказані ні вартість придбання цих об'єктів, ні їхня нинішня оціночна вартість.

Єдиним доходом Оксани Величко у 2017 році, згідно з даними декларації, була зарплата в 188601 гривень, або близько 15 тисяч гривень на місяць.