Йенс Столтенберг / REUTERS

Генеральний секретар Організації Північноатлантичного договору Єнс Столтенберг наголошує на необхідності покращення динаміки співпраці з Україною, яка налаштована стати членом Альянсу.

Читайте такожВ НАТО нагадали потребу модернізації Збройних сил України та боротьби з корупцією

Як повідомила прес-служба Міністерства оборони, про це він сказав під час зустрічі з міністром оборони Степаном Полтораком в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі.

Відео дня

Згідно з повідомленням, в рамках діалогу генеральний секретар НАТО висловив налаштованість на збільшення інтенсивності та покращення динаміки співпраці з Україною щодо забезпечення подальшого прагнення України увійти до складу Альянсу, а також наголосив на необхідності відновлення роботи Комісії Україна-НАТО.

Також сьогодні Полторак зустрівся з міністром національної оборони Канади Харджитом Сінгхом Сейджжаном.

Канадський міністр запросив Полторака взяти участь у Міжнародній конференції з питань реформ в Україні, яка відбудеться в Торонто.

"Ми завжди будемо готові розглядати будь які можливості, щоб допомогти Україні у її відстоюванні незалежності та територіальної цілісності. Наша країна, потужна українська діаспора у Канаді завжди сприймає надзвичайно серйозно усі виклики, які стоять перед Україною, та підтримує народ України", - сказав він.