Степан Полторак представив особовому складу оперативного командування «Південь» нового командувача / фото фото mil.gov.ua

На Одещині міністр оборони Степан Полторак представив особовому складу оперативного командування «Південь» нового командувача цього органу військового управління – генерал-майора Ігоря Палагнюка.

Як повідомили УНІАН в Управлінні комунікацій та преси Міністерства оборони, представляючи нового командувача, Полторак висловив переконання, що Палагнюку вдасться зробити все можливе для того, щоб оперативне командування було більш спроможним та підготовленим.

Читайте такожПолторак порадив Зеленському призначити "гідного" главу Міноборони і не експериментувати з ЗСУ

Відео дня

«Головною у вашій роботі має бути людина. Маючи сучасну техніку, озброєння, оснащення та навіть належну професійну підготовку, але не маючи духу та гарних відносин у колективі і поваги до кожного військовослужбовця – вам точно не досягти перемоги і успішного виконання завдань. Я вітаю вас з призначенням на посаду командувача ОК «Південь» і бажаю успіхів, наснаги і всього найкращого, – наголосив міністр оборони.

Глава оборонного відомства визначив перспективні завдання новопризначеному командувачу у подальшій організації роботи і служби як у місцях постійної дислокації, так і в ході виконання бойових завдань на сході України.

За інформацією Управління комунікацій та преси МОУ, Палагнюк пройшов військовий шлях від командира взводу до начальника Головного командного центру Збройних сил та є безпосереднім учасником бойових дій на сході України.

Палагнюк пройшов військовий шлях від командира взводу до начальника Головного командного центру ЗСУ / фото mil.gov.ua