Копанчук кнопкодавила / facebook.com/sluganarodu.kopanchuk.189

Рух "Чесно" спіймав на неособистому голосуванні депутатку від "Слуги народу" Олену Копанчук.

Це вже третій факт кнопкодавства у ВРУ 9-го скликання та другий - серед "слуг" за два тижні роботи новообраного парламенту, повідомляє "Чесно".

Читайте також"Неприпустимо": Разумков прокоментував перший випадок кнопкодавства у Раді

Олена Копанчук - мажоритарниця "Слуги народу" від округу №189 на Хмельниччині (місто Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський та Теофіпольський райони). Вона кнопкодавила сьогодні о 13:32, під час голосування за законопроект про внесення змін до закону "Про будівельні норми" щодо удосконалення нормування у будівництві (№1052) за основу.

Копанчук сидить у четвертому ряду третього (якщо рахувати зліва направо) сектора сесійної зали.

фото Чесно

Судячи з відео, Копанчук натиснула на кнопку на пульті сусіда праворуч - мажоритарника "Слуги народу" з Волині (округ №20) В'ячеслава Рубльова. У результатах голосування зазначено, що обидва нардепи проголосували "за".

Нагадаємо, 3 вересня у Верховній Раді кнопкодавив нардеп від "Слуги народу", мажоритарник з округу №156 на Рівненщині Сергій Литвиненко. А 10 вересня на порушенні ст. 84 Конституції України Рух "Чесно" спіймав позафракційного мажоритарника-самовисуванця з Донеччини (округ №51) Олександра Ковальова. Останній після опублікування новини про його кнопкодавство погрожував журналістам.