Юлія Мендель показала зміни в ОП / фото УНІАН

Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла, що Офіс президента перетворили на сучасний coworking.

Про це Мендель повідомила в своєму Instagram.

Читайте такожЗеленський не переїжджатиме з Банкової до Українського дому - Богдан назвавши причини

Відео дня

"Повертаєшся зі Штатів, а офіс перетворений в сучасний coworking!" - написала прес-секретар під відео, де вона в коридорах Офісу президента грає в настільний теніс.

Крім того, на відео Мендель сказала, що на кожному поверсі в будівлі грає сучасна музика.

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН, раніше в мережі опублікували відео, на якому видно, що Мендель відштовхнула журналіста "Схем" Сергія Андрушка, коли той хотів поставити питання президенту.

Пізніше в Фейсбук Мендель прокоментувала інцидент з журналістом і запевнила, що не штовхала, а зупиняла його.

Як повідомляв УНІАН, Зеленський перейменував Адміністрацію президента в Офіс і заявив про намір перенести його в Український дім (Хрещатик, 2) протягом року.

Президент виступає за те, щоб після переїзду Офісу президента в адміністративній будівлі на Банковій розмістився історичний музей.

За словами архітектора Івана Юнакова, планувалося, що офіс буде займати три поверхи Українського дому, в приміщенні будуть встановлені системи енергозбереження. Перед будівлею планували створити фонтанний комплекс. Також планували окреме приміщення, «щось на зразок коворкінгу», куди будуть приходити громадяни з ініціативами.

Читайте такожЗеленський вирішив прикрасити Офіс президента картинами з шаурмою і пінгвінами-нардепами (фото)

На початку серпня заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко заявив про «деякі труднощі», які виникли з переїздом ОП з вулиці Банкової.

Пізніше керівник Офісу Андрій Богдан заявив, що поки немає варіантів для переїзду в інше приміщення з вулиці Банкова в Києві.