Мендель потрапила у скандал / facebook.com/mixailotkach

Прес-секретар президента України Юлія Мендель відповіла на інформацію ЗМІ, які написали, що вона відштовхнула журналіста Сергія Андрушка.

Читайте такожНардеп зі "Слуги народу" взяв собі в помічники дружину

Свою позицію вона висловила у Facebook. "Пишуть, що побила журналіста, вдвічі більшого за себе. Заохочую всіх перевіряти інформацію. У США "Ні" для журналіста означає неможливість підходити до першої особи. Інакше журналіста заарештують. Медіа наполягають, але не кидаються. Бо особистий простір першої особи – це його/її безпека. Особливо важливо це усвідомлювати після 2017 року, коли, вдаючи журналіста відомого видання, кілер підстрелив добровольця у Києві", - йдеться у її повідомленні.

Відео дня

"Можливо, мої прохання дещо не дотягують до високих стандартів. Але й Сергій Андрушко – не найгалантніший джентльмен. На відео видно, що я його не штовхала і не кидалася, а зупиняла. Хочемо цивілізованої поведінки – давайте на цивілізоване "Ні" не накидатися на делегацію заради красивої картинки", - додала Мендель.

Нагадаємо, раніше в мережі опублікували відео, на якому видно, що Мендель відштовхнула журналіста "Схем" Сергія Андрушко, коли той хотів поставити запитання президенту.