Володимир Зеленський / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський сьогодні брав участь у засіданні фракції «Слуга народу».

Як передає кореспондент УНІАН, про це в коментарі журналістам повідомила народний депутат України Галина Янченко (фракція «Слуга народу»).

«Дійсно, зранку було засідання фракції «Слуга народу», на ньому був президент. Він зняв усі питання і сумніви, які мали місце у депутатів...», - сказала вона.

Відео дня

Вона зазначила, що, зокрема, було погоджено «два концептуальних моменти».

Читайте такожУ сесійній залі Ради депутати ОПЗЖ включили звуковий сигнал (відео)

За її словами, перший момент стосується того, що до другого читання будуть внесені зміни, які передбачатимуть, що продавати землю можна буде тільки українським громадянам або українським компаніям, засновниками яких є лише українці. «Цей момент з іноземцями повністю був знятий», - наголосила Янченко.

Вона додала, що це зроблено для того, щоб «деякі депутати з парламенту не маніпулювали цим питанням».

Янченко також повідомила, що другим моментом, який був погоджений на засіданні фракції разом з президентом, - проведення референдуму, на якому «всі українці можуть висловитися: вони за подальше відкриття ринку землі, в тому числі, щоб могли заходити сюди іноземці і викуповувати, для того щоб можна було забезпечити притік інвестицій, притік валюти і притік технологій, якими володіють сільськогосподарські компанії, які зараз бояться приходити в Україну через відсутність ринку».