На думку Бойко, вона буде більш корисна у впровадженні реформ в енергетичній сфері / facebook.com/nataliya.boyko

Член наглядової ради НАК «Нафтогаз України» Наталія Бойко заявила, що відмовилася від мандату народного депутата, щоб продовжити роботу в енергетичній сфері.

Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці.

Як відомо, Бойко повинна була зайти у Верховну Раду за списком «Європейської солідарності» замість Ірини Луценко.

Відео дня

За її словами, рішення вона прийняла давно, і для близьких та колег «воно не було новиною».

Читайте такожЗаяви від наступного після Луценко кандидата у виборчому списку не надходило - ЦВК«Ми тільки на дуже ранньому етапі реформування енергетичних ринків. Ми ще не завершили реформу державних компаній. Тільки почали напрацювання спільного плану для енергетики та клімату. Нам ще потрібно знайти ефективні механізми для досягнення енергетичної незалежності. Нам потрібно зміцнювати основи енергетичної безпеки. Нам потрібно відстоювати місце України в геополітичній грі – як у боротьбі проти «Nord Stream 2», так і в збереженні транзиту та посилення ролі в регіоні», – написала вона.

На думку Бойко, зараз вона може бути «більш корисною у впровадженні цих ключових змін, допомагаючи реформам».

«Тут я зараз можу бути більш ефективною і далі професійно розвиватися у сфері енергетики», – додала вона.

При цьому вона опублікувала фото та зазначила, що ще вчора, 12 листопада, о 17:30 занесла до Центральної виборчої комісії (ЦВК) заяву про відмову від мандату нардепа.

Як раніше повідомляв УНІАН, замість Наталії Бойко в парламент за списком «Європейської солідарності» зайде колишній директор Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович.