Володимир Путін / REUTERS

Російський журналіст Ігор Яковенко заявив: особиста зустріч президента РФ Володимира Путіна і президента України Володимира Зеленського буде програшною для глави Кремля.

Читайте такожЗеленський розповів, про що говорив телефоном з Путіним

"Незважаючи на те, що Путін більш досвідчений переговірник, ніж Зеленський, будь-яка особиста зустріч дасть плюси Зеленському, поза всяким сумнівом", – заявив він у блозі OBOZREVATEL.

Відео дня

"Тому що Зеленський отримає можливість просто піаритися на Путіні. У Путіна абсолютно програшна позиція", – додав журналіст.

У цьому контексті він припустив: "Зеленський буде говорити: ви у нас вкрали Крим, ви ведете війну. Він буде вдавати з себе того самого хлопчика, який говорив, що "король голий". І що на це відповідати? "Ні, ми нічого не крали"? Знову продовжувати всю ту туфту, яку ми постійно чуємо по телевізору".

Разом із тим Яковенко припустив, що глава РФ усе ж зустрінеться з главою України особисто. "Звичайно, Путін славиться своїми несподіваними ударами нишком. В останній момент він може погодитися на таку зустріч тет-а-тет. Але я думаю, що це все не в його інтересах", – підсумував він.