Олександр Корнієнко / Фото УНІАН

Перший заступник голови фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко пояснив, чому на сьогоднішній з’їзд партії не запросили пресу.

Читайте такожРазумков запросив керівників фракцій на робочу нараду о 21.00

Як передає кореспондент УНІАН, під час брифінгу, відповідаючи на запитання, чому партія поінформувала про з’їзд постфактум, дописом у соцмережі, і чому не було запрошено пресу, сказав, що немає вимоги інформувати ЗМІ.

Відео дня

“Тому що немає вимоги інформувати ЗМІ. З’їзд може проводитись у закритому режимі. Це був другий етап з’їзду, він проводився тими ж делегатами, як і перший етап, і другий етап - це одні й ті ж самі делегати. Він стосувався висунення кандидата, і, фактично, це було єдине питання порядку денного. Ми його швидко пройшли, швидко вичерпали. Тут немає жодних порушень. Під час виборчої кампанії дуже багато партій в закритому режимі проводили з’їзди”, - зазначив Корнієнко.

Як повідомляв УНІАН, заступниця голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook оприлюднила факт проведення з’їзду партії в контексті висунення Вікторії Алєксєйчук кандидатом в депутати у 179-му окрузі в Харківській області.

У коментарях до свого пост, Кравчук також уточнила, що це був «другий етап попереднього з’їзду», і на ньому розглядалося лише це питання.