«Сьогодні Борис Колесніков вніс заставу за мого друга і захисника Юрія Іващенка», – написала вона на своїй сторінці у соцмережі.

Нагадаємо, 14 грудня Апеляційний суд Києва змінив для Юрія Іващенка запобіжний захід із домашнього арешту на тримання під вартою з можливістю внесення застави 2,5 млн грн. У листопаді Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для колишнього заступника міністра юстиції Юрія Іващенка.

Читайте такожГПУ вручила повідомлення про підозру екс-заступнику міністра юстиції часів Януковича Іващенку

Відео дня

Генеральна прокуратура повідомила про підозру колишньому заступнику міністра юстиції Юрію Іващенку в причетності до розкрадання 2,5 млн грн. Його підозрюють у вчиненні за попередньою змовою групою осіб розкрадання коштів держбюджету в розмірі 2,5 млн грн шляхом проведення фіктивних державних закупівель та у вчиненні службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки. Юрій Іващенко є адвокатом колишнього міністра юстиції Олени Лукаш, яка також є підозрюваною у цій справі.

Сегодня Борис Колесников внес залог за моего Друга и Защитника Юрия Иващенко. Я выражаю ему самую глубокую признательнос...

Posted by Елена Лукаш on Wednesday, 16 December 2015