Згідно з контрактом депутату заплатили за курс 9 000 гривень / УНІАН

Про це НАЗК повідомило у своєму запиті до Центр протидії корупції, який наприкінці 2015 року залучав Сергія Лещенка до підготовки та викладання антикорупційного курсу для студентів Києво-Могилянської Академії.

Читайте такожЛещенко у ВР втік від представника НАЗК, який хотів ознайомити його з протоколом про правопорушення (відео)

“У Національному агентстві з питань запобігання корупції здійснюється моніторинг та контроль за виконанням актів законодавства з питань запобігання та врегулювання конфлікту інтересів та інших обмежень у діяльності народного депутата України Лещенка Сергія Анатолійовича, зокрема, стосовно дотримання ним обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності” – йдеться у запиті НАЗК.

Відео дня

Агентство звернулися до громадської організації по контракту з Лещенком, за яким він отримав 9 тисяч гривень за свої лекції у Могилянці.

Як повідомляв УНІАН, Національне агентство з питань запобігання корупції спрямувало до суду протокол щодо перевищення максимального розміру подарунка, отриманого Лещенком як народним депутатом.

Мова йде про так звану «знижку», яку він отримав у процесі придбання квартири в центрі Києва в розмірі 1,8 млн грн.

У разі, якщо суд визнає Лещенка винним у адміністративному правопорушенні, він повинен буде сплатити штраф 3,4 тис. грн та повернути подарунок.

/antac.org.ua