В АМКУ кажуть, що нікогов  будівлі не пускають / Фото facebook/vitaliy.kupriy

ГПУ прийшла з обшуками в будівлю Антимонопольного комітету, нікого з працівників не пропускають. Про це повідомила державний уповноважений АМКУ Світлана Панаіотіді на своїй сторінці в Facebook.

"Генеральна прокуратура з 7.30. Чи відкривайте або ламаємо двері. Обшук в АМКУ. Нікого в будівлі не пускають. Маски. Зброя", - написала Панаіотіді.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН раніше, сьогодні департаментом у сфері економіки ГПУ разом з Головною Військовою прокуратурою при оперативній підтримці підрозділів Національної поліції викрито схему особливо великого ухиляння сплати податків та незаконного виводу мільярдів грн за кордон. Про це повідомив головний прокурор України Юрій Луценко в Facebook.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що з 2012 до сьогодні дійсним власником монопольного дистриб'ютора тютюнових виробів ТОВ Мегаполіс Україна ( тепер – Тедіс Україна ) є зокрема громадянин РФ Кесаєв, щодо якого рішенням РНБО застосовано санкції у вигляді заборони виводу коштів з України за кордон», - написав головний прокурор.