Також стоять металошукачі, військові автомобілі та техніка / фото Максим Руденко facebook

У Києві по всьому периметру Маріїнського парку поставили металеві ґрати. Відповідне відео на своїй сторінці у Facebook опублікував користувач Максим Руденко.

Крім того, біля парканів також стоять застави патрулів. З відео можна помітити, що також стоять металошукачі та військові автомобілі та техніка.

Читайте такожТисячі правоохоронців і перекритий центр: у Києві проходить мітинг за політичну реформу (онлайн-трансляція)

Відео дня

«З усіх виходів та входів заставлено автомобілі поліції, Нацгвардії», - говорить користувач Максим Руденко на відео, додавши, що поблизу парку є навіть артилерія.

Нагадаємо, що сьогодні Києві розпочалась зустріч президентів України та Мальти Петра Порошенка та Марі-Луїз Колейро Преки. Як повідомили УНІАН у прес-службі глави Української держави, офіційна церемонія зустрічі відбулася на ґанку перед будівлею Адміністрації президента України.

Після зустрічі у форматі «віч-на-віч» відбудуться українсько-мальтійські переговори в розширеному форматі. Глави двох держав також проведуть брифінг для представників ЗМІ за підсумками переговорів.

Крім того, Порошенко і Прека візьмуть участь в українсько-мальтійському бізнес-форумі, який відбудеться у Торгово-промисловій палаті України. Президент Мальти перебуває в Україні з державним візитом на запрошення Порошенка.

16-17 травня відбувся перший в історії двосторонніх відносин державний візит президента Порошенка до Мальти.