Рішення Партії регіонів і БЮТ працювати на наступному тижні в пленарному режимі прийнято з метою якомога швидшого оголошення про створення коаліції і внесення змін до Конституції.

Про це заявив народний депутат від «Нашої України – Народної самооборони» Володимир КАРПУК, повідомили УНІАН у прес-службі руху «За Україну!».

«Їм важливо у вівторок оголосити про створення коаліції, поспіхом прийняти кадрові рішення і змінити Конституцію», - сказав В.КАРПУК, зауваживши, що «передбачуване «весілля» ПР і БЮТ на цьому тижні не відбулося в силу розбіжностей». Адже кожна сила хоче вибити преференції саме для себе, переконаний парламентарій.

Відео дня

В.КАРПУК також заявив, що йому відомо про заплановану на сьогоднішній вечір зустріч Юлії ТИМОШЕНКО "з інакодумцями, які є у фракції БЮТ". За його словами, це близько 15-20 депутатів. «Ми сподіваємося, що ці люди ще не втратили почуття національного патріотизму, поваги до своєї держави», - зазначив член групи «За Україну!».

«Сьогодні буде прийнято рішення про створення коаліції, і воно буде прийнято таємно, - зауважив В.КАРПУК. - Навіть знакові політики в БЮТ і ПР не знають про домовленості, які ведуть їхні лідери». «Так само і всі стратегічні рішення в майбутньому в цій коаліції буду прийматися на рівні 2-3 людей», - переконаний депутат.