Ілюстрація / REUTERS

В столицях західних держав стали цуратися контактів навіть з опозиційно налаштованими російськими політиками, політичними експертами і журналістами.

На Заході, "що називається, від гріха подалі, уникають зайвий раз спілкуватися з росіянами", розповів журналіст і телеведучий Євген Кисельов на чаті в "Главреді".

"Оцінку Лілії Шевцової (російський політолог, написала, що "Росія стає символом неприємностей, яких слід уникати", — ред.), яку, до речі, я і не тільки я, вважаю найсерйознішим і глибоким політологом в Росії і чи не єдиним, яку визнають рівною собі члени західного експертної політологічного співтовариства, поділяю повністю", — зазначив гість.

Відео дня

Читайте такожЖурналіст про "Мінськ": Путін заманив Україну в пастку

За його словами, "на жаль, у західних столицях стали цуратися контактів навіть з опозиційно налаштованими російськими політиками, політичними експертами, журналістами, як в радянські часи".

Раніше відомий журналіст і телеведучий Євген Кисельов розповів про загострення внутрішньої боротьби між "вежами Кремля" і "фірмовий стиль" управління Володимира Путіна.