Новий голова Донецької обласної ради Андрій ФЕДОРУК запевнив, що його особисті гарні стосунки із сином Президента України Олександром ЯНУКОВИЧЕМ не вплинуть на політичне життя в регіоні.

Як передає кореспондент УНІАН, про це А.ФЕДОРУК сказав сьогодні на своїй першій прес-конференції після обрання головою облради.

А.ФЕДОРУК підтвердив, що до приходу в облраду працював в одній корпорації («МАКО») з О.ЯНУКОВИЧЕМ, але наголосив, що при переході в облраду жодних бізнес-контактів з ним не підтримував.

Відео дня

«Що стосується моєї попередньої роботи, я думаю, що всім вже видно, що за час моєї роботи на посаді заступника голови будь-яких ділових контактів чи бізнес-інтересів своєї колишньої корпорації, там, де я працював, я не підтримував. Тобто, зобов`язань ні фінансового плану, жодних інших бізнес-інтересів у мене з ними немає», - сказав А.ФЕДОРУК.

За словами голови облради, він підтримує відносини з О.ЯНУКОВИЧЕМ.

«Відносно особистих інтересів – так, ми з ним підтримуємо людські відносини. Коли є час, тоді проводимо зустрічі, але по телефону спілкуємося дуже рідко», - відзначив А.ФЕДОРУК.

«Я думаю, що надалі якісь особисті стосунки на політичне життя регіону і роботу обласної ради не вплинуть, і заважати не будуть», - додав він.

О.ЯНУКОВИЧ є президентом будівельної корпорації «МАКО».

Як повідомляв УНІАН, сьогодні член фракції Партії регіонів А.ФЕДОРУК, який раніше обіймав посаду виконувача обов`язків голови Донецької обласної ради, був обраний головою ради.

Його кандидатура була єдиною, винесеною на голосування.