Віктор Янукович

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ вкотре наголосив, що всі соціальні ініціативи щодо покращення якості життя та добробуту громадян, їх соціального забезпечення будуть реалізовані.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Президента, про це він заявив під час спілкування з колективом ПАТ «Запорізький автомобілебудівний завод».

«Все, що обіцяли – все виконаємо», - сказав він.

Відео дня

Глава держави зокрема підкреслив, що до кінця року потрібно скоротити досить суттєву різницю в розмірах пенсій між тими, хто вийшов на заслужений відпочинок останнім часом, і тими, хто вийшов на пенсію до початку пенсійної реформи.

Крім того, зазначив Президент, також потребує вирішення питання про повернення заощаджень вкладникам Ощадбанку СРСР. За його словами, йдеться про близько 6 мільйонів громадян. «Ми в цьому році повинні їх (кошти) повернути», - підкреслив В.ЯНУКОВИЧ.

Глава держави додав, що соціальні ініціативи також стосуються військовослужбовців, ветеранів Великої Вітчизняної війни. Останнім, крім пенсій, також буде суттєво збільшено розмір одноразової допомоги до Дня Перемоги.