Володимир Фесенко

Таку думку в коментарі УНІАН висловив керівник Центру політичного аналізу "Пента" Володимир Фесенко.

«Така політична війна, безумовно, буде на користь Партії регіонів», - сказав він.

Політолог зазначив, що певне зниження рейтингу Об’єднаної опозиції є наслідком зростання рейтингу «УДАРу». Проте, на його думку, це не має стати приводом для початку політичної війни між ними.

Відео дня

«Обидві політичні сили мають думати про те, щоб досягти домовленості в мажоритарних округах, а також про те, щоб налагодити співпрацю в майбутній Верховній Раді», - сказав він.

В.Фесенко також зауважив, що вважає фаворитами парламентських виборів Партію регіонів та Об’єднану опозицію, яка, незважаючи на проблеми з рейтингами, залишається одним з головних фаворитів.

«На третьому місці впевнено йде партія «УДАР», яка є одним з фаворитів парламентських виборів, рейтинг якої впевнено зростає», - сказав В.Фесенко.

Позитивну динаміку рейтингу він відзначає й у Комуністичної партії України, яка наразі займає четверте місце. За словами В.Фесенка, КПУ, як і «УДАР», впевнено долає п’ятивідсотковий виборчих бар’єр.

«Шанси на подолання п’ятивідсоткового виборчого бар’єру також мають партія «Свобода» і партія Наталії Королевської «Україна - Вперед!», - вважає В.Фесенко.