Головні опозиціонери поспішають до ЦВК

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив керівник ради Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

"Ми одержали інформацію, що "Беркут" розганяє акцію", - сказав А.Яценюк.

У свою чергу лідер партії "УДАР" Віталій Кличко повідомив: "Ми одержали інформацію, що "Беркут" відтісняє людей від ЦВК".

Відео дня

За його словами, після зустрічі з послами європейських країн лідери опозиції їдуть до будівлі ЦВК, щоб дізнатися про ситуацію, що склалася там.

Водночас столичної міліції спростували інформацію про такі наміри бійців "Беркуту". "Ніхто нікого не відтісняє і не намагється розігнати", - сказали у Відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві.

За попередньою інформацією, співробітники міліції намагаються вжити заходів, щоб люди не виходили на проїжджу частину і не перекривали рух.

Як повідомляв УНІАН, у Києві на площі Лесі Українки біля Центральної виборчої комісії триває мітинг прихильників опозиції проти фальсифікацій на парламентських виборах.

В акції беруть участь близько 3 тис. осіб. Учасники мітингу тримають прапори Об'єднаної опозиції «Батьківщина», партії «УДАР» і ВО «Свобода».

Тим часом співробітники «Беркуту» оточили місце проведення мітингу і не пропускають туди людей. Навколо сцени, де виступають лідери опозиції, стоять тільки ті люди, які потрапили туди до оточення місця бійцями «Беркуту».

Крім того, учасникам мітингу з гучномовців оголошується інформація про заборону Окружним судом Києва проведення цього заходу. Зокрема, в цьому зверненні людей закликають розійтися.