Канівця ображає, коли його називають

Народний депутат Олег Канівець не бачить підстав для складання депутатського мандату, адже вважає, що він не порушив присягу, яку він давав Об’єднаній опозиції вийшовши з фракції «Батьквщина», бо його політична позиція повністю збігається з позицією опозиції. Про це він заявив в ефірі «5 каналу».

«На сьогоднішній день,жодної принципової відмінності моєї політичної позиції від фракції «Батьківщина» немає. Я підтримаю всі рішення фракції «Батьківщина», я голосую за всі законопроекти, я повністю підтримав всі кроки, які дав як політик, і я це обіцяю робити в майбутньому, тому причини складання мандату поки не існує», - заявив Канівець.

Канівець зазначив, що його вихід з фракції був погоджений з Анатолієм Гриценком.

Відео дня

«Мій вихід погоджений з Гриценком – вийду тоді, коли не зможу зреалізувати себе. Мне ображає, коли мене називають тушкою. Я не є тушкою, я не пішов до влади. Я ніколи не підтримував цей злочинний режим, і підтримувати не збираюсь», - зазначив він.

Також, Олег Канівець стверджує, що він не отримував ніяких грошей за вихід з фракції, і навіть готовий відкликати свою заяву, якщо ОО «Батьківщина» врахує його вимогу.

«Я ніяких грошей не отримував, тому що я ніяких зговорів з владою не маю. Можливо комусь давали гроші окрім мене. Я до цього не маю стосунку», - зауважив Канівець

«Вчора я завіз заяву на ім’я голови фракції, що моя заява від 3-го квітня відкликана може бути, якщо врахують мою вимогу, яку я ставлю перед керівництвом фракції декілька місяців – забрати з мого округу Віктора Швеця», - наголосив він.

Також народний обранець вважає,  що голова Верховної Ради Володимир Рибак підставив його оголосивши його заяву про вихід з фракції під час так званого виїзного засідання парламенту.

«Моя заява датована третім квітня, і те, що зробив Рибак – мене банально, просто, підставили. Про існування ще трьох заяв я і слухом і духом не знав, мене застала ця заява на Грушевського 5, коли я дивився по телебаченню, що відбувається на Банковій», - зауважив Канівець.