Азаров

Прем'єр-міністр Микола Азаров заявляє, що українські телеканали знаходяться в руках олігархів і не дають правдивої інформації про ситуацію в країні.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив, виступаючи на мітингу, який проводить Партія регіонів на Європейській площі.

В результаті цього, за словами Азарова, українці не одержують необхідної інформації про позицію і дії влади в контексті розвитку відносин з ЄС і Російською Федерацією.

Відео дня

При цьому прем'єр підкреслив, що уряд намагається шляхом переговорів поліпшити умови Угоди про асоціацію в частині зони вільної торгівлі з ЄС і мінімізувати втрати з країнами Митного союзу, зокрема, з Росією.

Читайте також: Азаров закликає українців припинити акції протесту

«Ми усуваємо, роз'яснюємо і говоримо, але наш голос, на превеликий жаль, через те, що на наших каналах панують олігархи, дуже мало чути. Ви в своїх містах дивитеся телевізор — ви хоч слово правди чуєте з наших телевізорів? Немає. Тому цей мітинг - це єдиний наш спосіб донести правду до наших людей. І ми її доносимо, і будемо доносити», - заявив Азаров.