Невідомі штурмували військову частину ВВ МВС у Сімферополі

Сьогодні вночі у Сімферополі невідомі намагались на мікроавтобусі протаранити ворота КПП військової частини 3009 внутрішніх військ МВС України.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України

«Цієї ночі до барикад на контрольно-пропускному пункті військової частини 3009 (Сімферополь) на вантажному автомобілі «Соболь» під’їхали невідомі та спричинили бійку з активістами, що охороняли барикаду, почали таранити ворота КПП», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожЖодна військова частина Криму не здалася російським військовим, блокування триває

Також зазначається, що «про виникнення конфліктної ситуації наряд КПП доповів оперативному черговому військової частини. Для недопущення прориву агресивних людей на територію підрозділу водій чергового автомобіля заблокував ворота з протилежної сторони, стримавши удар автомобіля «Соболь».

Після цього «правопорушники, усвідомивши, що проїхати не вдасться, вийшли з авто та почали ламати двері КПП. На адресу військових правоохоронців лунали заклики скласти зброю та перейти на бік РФ. Після того, як військовослужбовці не зреагували на провокативне звернення, один з чоловіків дістав посвідчення військовослужбовця ВМС Росії, почав вихвалятись високими пільгами російських військових та вигукувати образливі слова в адресу правоохоронців», - повідомили у прес-службі.

Читайте такожПрикордонники заявляють, що штаби управлінь у Криму перебувають під їх контролем

Наряд міліції, що прибув за викликом «102», після нетривалих переговорів з правопорушниками, поїхав з місця події, а самі активісти зникли у невідомому напрямку, зазначається в повідомленні.

Водночас у прес-службі наголосили, що «незважаючи на тиск політиків, іноземних силовиків та активістів військовослужбовці внутрішніх військ проявляють, витримку, мужність, непідкупність, і як патріоти України - не зраджують військовій присязі».