Перестрелка Киев Мафия / facebook.com/mikhailyna.skoryk

Як повідомили УНІАН в МВС України, щодо затриманоого проводяться слідчі дії. На вимогу киян, наляканих стріляниною, міліція заблокувала готель “Дніпро”. За свідченнями очевидців, там перебували кілька десятків озброєнних автоматичною зброєю невідомих осіб.

Читайте також«Правий сектор» вийшов з готелю «Дніпро» в центрі Києва без зброї - Аваков

У міліції запевнили, що повторення таких терористичних вчинків надалі не допустять.

Відео дня

Як нагадали в МВС, 31 березня о 19.56 по спецлінії 102 до чергової частини Шевченківського райуправління столичної міліції надійшло повідомлення про те, що невідомий здійснив кілька пострілів біля ресторану в центрі міста. Є постраждалі. На місце виклику негайно прибули слідчо-оперативна група, керівництво столичної міліції та представники громадськості. Правоохоронці встановили, що один з відвідувачів закладу вийшов на подвір’я та через деякий час почав стріляти. В результаті цього трьох осіб було поранено. Потерпілих доставили до однієї з лікарень. За словами лікарів, у чоловіків діагностовано вогнепальні поранення грудної клітини, попереку та гомілки. Також встановлено, що потерпілі – жителі Києва, Київської області та Криму, 1958, 1995, 1990 років народження відповідно. Один з поранених є бійцем третьої сотні Самооборони Майдану, він у врай важкому стані.

Як відомо, глава МВС Арсен Аваков заявив, що стрілянину біля «Мафії», за свідченнями очевидців, відкрив «якийсь Орест із «Правого сектора».