Пограничники фиксируют все доказательства сотрудничества террористов с ФСБ / dpsu.gov.ua

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив директор міжнародного правового департаменту Адміністрації Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Олександр Мельников на брифінгу в Києві.

«Надзвичайно важко проводити роботу з російськими, я б сказав так, колись колегами», - зазначив він.

«Наразі мало що залишилось від в цілому робочих контактів наших прикордонних представників за умов мирного часу», - додав Мельников.

Відео дня

«Ми оцінюємо, що наразі російські прикордонники не тільки не виконують свої зобов’язання за двосторонніми договорами, протоколами про співробітництво, а й відкрито ворожо діють проти української сторони», - констатував він.

Читайте такожСБУ затримала росіянина, який для ФСБ мав збирати інформацію про розташування баз Нацгвардії

«Починаючи з квітня ми майже щоденно фіксуємо переміщення з території РФ осіб, зброї, транспортних засобів, бойової техніки, зальотів вертольотів, літаків. Системою стала робота над нашою територією безпілотних літальних апаратів», - сказав Мельников.

«Ми маємо доказову базу, що бандити скоординовують свої дії із російською спецслужбою, із Прикордонною службою, яка є частиною Федеральної служби безпеки, і тому дійсно правопорушень вони бачити не будуть і не будуть виконувати закон РФ про недопущення контрабанди зброї, техніки, боєприпасів», - наголосив Мельников.