Террористы удерживают отца убитого прокурора Андрея Ревы / фото vk.com/lugansk_city

Про це кореспонденту УНІАН повідомив керівник громадської організації Громадянська ініціатива "Права справа" Дмитро Снєгирьов. За його словами, цю інформацію йому надали місцеві жителі і джерела, близькі до терористичної організації "Луганська народна республіка".

Дмитро Снєгирьов розповів подробиці, які стали йому відомі про загибель Андрія Реви і про затримання його батька, колишнього першого заступника прокурора Луганської області - Анатолія Реви.

"Андрій Рева їхав на джипі з дружиною у Дніпропетровськ під гарантії безпеки, дані йому одним з лідерів терористів Юрієм Івакіним. В салоні були цінні речі, в Малинівці його зупинили бойовики, виник конфлікт, його відразу побили і відвезли до СБУ до російських найманців. Там його сильно катували. З Анатолія Реви попросили викуп",- повідомив Дмитро Снєгирьов. При цьому він зазначив, що "Рева старший з Івакіним вчора привезли викуп, але було пізно, Андрій був уже мертвий".

Відео дня

Дмитро Снєгирьов повідомив, що бойовики затримали чоловіка і "вже другий день він на зв'язок не виходить".

Як повідомляв УНІАН, в Луганській області знайдено тіло вбитого чоловіка, за попередньою інформацією, прокурора Свердловського району Луганської області Андрія Реви.