Саакашвілі, Богдан і Ясько обговорили вибори мера Києва / фото Міхеїл Саакашвілі, Facebook

Голова виконкому Національної ради реформ при президенті України Михеїл Саакашвілі розповів про фото з Богданом і Ясько, яке викликало активні дискусії в мережі.

"У мене з Андрієм дружні відносини, рівно так само, як і з багатьма іншими з різним політичним бекграундом. У себе вдома, за дружнім столом, я можу обговорювати будь-які теми з ким завгодно", - написав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

За словами Саакашвілі, ніяких загальних політичних і партійних проектів з Андрієм Богданом він найближчим часом створювати не збираюся.

Відео дня

"Я підтримую багатьох перспективних, особливо молодих політиків і з команди Зеленського, і в цілому по Україні. Я дуже хочу, щоб це нове покоління було більш успішним, ніж всі попередні", - резюмував Саакашвілі.

Скріншот

Спільне фото Саакашвілі, Богдана і Ясько: що відомо

  • 6 вересня Міхеїл Саакашвілі опублікував у своєму Facebook спільне фото з колишнім головою ОПУ Андрієм Богданом і нардепом від "Слуги народу" Єлизаветою Ясько. "В центрі у нас справжня киянка в 5-му поколінні і ми говоримо про київські вибори", - підписав знімок Саакашвілі.
  • Аналогічне фото опублікував і Богдан, підписавши його: "Є цікавий розклад на Київські вибори!"
  • Єлизавета Ясько також додала фото на свою сторінку в соцмережі. "Обговорюємо київські вибори в дуже цікавій компанії", - написала Ясько.